Obrim el web de l’AIPN

Obrim el web de l’AIPN

Captura general del web de l'AIPNAvui hem obert el web de l’AIPN, l’Associació Industrial per a la Producció Neta de la Vall Baixa i del Delta del Llobregat. Aquesta entitat és una organització sense ànim de lucre constituïda l’any 2001 que promou el desenvolupament sostenible en l’exercici de l’activitat econòmica i industrial.

El web l’hem desenvolupat en WordPress, en el seu disseny hem escollit colors verds, donat que és una entitat preocupada pel medi ambient i la sostenibilitat. A més és un web responsive, adaptable per a telèfons mòbils o tauletes. La seva part més informativa recull informació sobre l’entitat, sobre les seves activitats, la llista d’empreses associades, un apartat de notícies i la seva informació de contacte. També incorpora una àrea privada exclusiva pels seus associats, amb informacions del seu interès i un espai de debat.