Web mòbil de Festa Major del Prat 2015

Web mòbil de Festa Major del Prat 2015

Portada Festa Major 2015Un any més ens encarreguem de desenvolupar el web mòbil de la Festa Major del Prat per encàrrec del departament de Cultura de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, enguany aplicant-hi el disseny d’Oscar Calzada, que ha dissenyat tota la imatge gràfica de la Festa Major d’enguany.

Amb aquest web mòbil, a més de consultar els actes de la Festa Major per tipus, per espai o per dia, també podreu escoltar les noves versions de la Sardana de la Festa Major, accedir a les xarxes socials de la Festa Major, consultar les bases del concurs fotogràfic #ClicPrat i accedir a la informació de la xarxa de restaurants “El Prat degusta’l”.

Per accedir-hi podeu fer-ho a través de l’adreça m.festamajor.elprat.cat des del navegador del vostre telèfon mòbil intel·ligent. Un cop dins, podeu fer servir les opcions pròpies del vostre mòbil per desar l’enllaç a les adreces d’interès i posar l’accés directe a l’escriptori del vostre mòbil, que apareixerà amb una icona com si fos d’una aplicació instal·lada de manera convencional.

Bona Festa Major!