Redacció de continguts

Redacció de continguts

Redacció de continguts

Oferim servei de redacció de continguts per actualitzar les notícies o continguts del vostre web, blog, xarxes socials, newsletters… Pensant en el SEO i sense oblidar-nos del lector.

Escrivim pels cercadors i per les persones: Redactem els vostres textos tenint en compte el posicionament en cercadors (SEO) i el lector final.

Creem els continguts des del punt de vista de l’usuari final, els redactem perquè siguin comprensibles per tothom, sense evitar els tecnicismes o l’argot propi de cada temàtica, però evitant d’abusar-ne també.

Redacció pel web: Els nostres redactats contindran les paraules i frases clau necessàries, farem ús de diferents tipus de format de text, imatges i enllaços que facin el text més atractiu visualment, que n’enriqueixin el contingut i que dirigeixin als usuaris cap a altres pàgines del vostre web o a webs de tercers, sempre que sigui convenient.

Us ajudem a escollir els criteris més adients al vostre cas per categoritzar els vostres continguts, etiquetar-los, i ordenar-los de la forma més entenedora possible pel lector tenint en compte la usabilitat del web i el SEO.

Si no teniu una bona ortografia, o escriure no és el vostre fort, us ajudem a expressar amb paraules qui sou i el que feu. Seguirem el vostre manual d’estil, si no en teniu seguirem les pautes que ens indiqueu, tenint en compte el caràcter de la vostra organització o empresa i el públic al que us adreceu.

Pels webs que ja estan en funcionament, oferim un servei d’actualització de continguts per evitar que la informació del vostre web quedi obsoleta i, com a conseqüència, deixi de ser d’interès pels usuaris i els cercadors.

Si us cal més informació o voleu un pressupost contacteu amb nosaltres.