Disseny web

Disseny web

Disseny web

Un web és la vostra targeta de presentació a internet. És el lloc on s’hi pot trobar tota la informació del vostre projecte, organització o empresa permanentment actualitzada, cada dia de l’any, les 24 hores del dia.

Us fem el web a mida, estudiem el vostre cas per oferir-vos un web que s’adeqüi a les vostres necessitats, i que transmeti la imatge que desitgeu per a la vostra empresa o organització, amb els vostres logotips i colors corporatius.

Expliqueu qui sou, què feu, la vostra filosofia i forma de treballar, on s’us pot trobar, presenteu els vostres productes i serveis, les activitats que organitzeu, poseu les vostres dades de contacte, formularis de consulta, documentació…

Fem webs multilingües, per tal que podeu adreçar-vos als vostres clients potencials en el seu idioma.

Penseu que a més dels ordinadors de sobretaula o portàtils, cada vegada més, naveguem per internet des de mòbils o tauletes. Per tant necessiteu que el vostre web s’adapti a tots aquests dispositius amb un web responsive o adaptable.

Integrem les vostres xarxes socials dins del web, per tal que els vostres usuaris sàpiguen a quines xarxes teniu presència i us puguin seguir, o per facilitar que puguin compartir els continguts del vostre web a les seves pròpies xarxes personals.

Us oferim formació per tal que podeu actualitzar vosaltres mateixos el vostre web. Però si ho preferiu també ens ocupem de redactar continguts pel vostre web.

Us ajudem a escollir els vostres dominis tenint en compte diversos criteris com la protecció de la vostra marca, el posicionament o la seva sonoritat.

Si voleu vendre a través d’internet també us podem muntar la vostra botiga virtual.

Si us cal més informació o voleu un pressupost contacteu amb nosaltres.