Creem el web dels Castellers del Prat

Creem el web dels Castellers del Prat

Captura Castellers del PratAvui estrenem el web dels Castellers del Prat. Una eina de comunicació amb els membres de la colla, la gent del Prat i el món casteller en general.

En aquest web s’hi anirà recollint tota la informació sobre les activitats de la colla castellera del Prat. En podem destacar l’apartat d’agenda, on s’hi pot consultar en tot moment els horaris i emplaçaments dels assajos i activitats i l’apartat de notícies on hi trobareu tota l’actualitat de la colla.

També hi podeu trobar altres informacions generals sobre la colla, com la composició de la junta directiva i l’equip tècnic, la història dels Castells al Prat, l’espai on fan els assajos, un apartat on s’hi recullen les preguntes més freqüents per resoldre els dubtes més habituals dels nous castellers, un recull d’enllaços sobre el món casteller i els apartats per contactar i fer-se soci de l’entitat.