Xarxes socials

Xarxes socials

Xarxes socials

Donar d’alta un compte a Twitter, Facebook, Instagram, Linkedin, o Google+, entre d’altres, és molt fàcil. Però ens cal tenir presència a totes les xarxes socials? Tindrem temps d’actualitzar-les totes? Quin tipus de perfil necessitem en una o altra xarxa?

Us ajudem a valorar la necessitat de ser en unes xarxes o altres en funció de la vostra activitat i del públic al que us adreceu, entre d’altres criteris.

Oferim formació per conèixer les particularitats de cadascuna d’aquestes xarxes, de manera que les podeu gestionar més adequadament.

Us podem aconsellar sobre l’ús d’eines que simplifiquin la gestió diària de la vostra presència a les xarxes socials o la monitorització de la vostra activitat.

Unifiquem la vostra imatge a les xarxes socials, de manera que hi hagi una coherència en la vostra imatge de marca.

Integrem les xarxes dins del vostre web, per tal que els vostres usuaris sàpiguen a quines xarxes teniu presència i us puguin seguir, o per facilitar que puguin compartir els continguts del vostre web a les seves pròpies xarxes personals.

Servei de Community manager: Gestionem les vostres xarxes o us oferim suport extern en moments puntuals.

Us fem una auditoria 2.0 per detectar com podeu millorar la vostra activitat a les xarxes socials i definim la vostra estratègia de comunicació en línia.

Si us cal més informació o voleu un pressupost contacteu amb nosaltres.