La millor manera de seguir les eleccions municipals

La millor manera de seguir les eleccions municipals

Aquestes eleccions municipals a Pratencs.cat hem fet una aposta molt gran per ajudar a mantenir-vos informats. I per això hem tirat endavant diverses iniciatives com per exemple els xats amb els candidats, la pàgina especial on hi ha tota la informació que generen els partits, una “Enquesta/porra” on podeu posar el vostre pronòstic sobre els resultats que creieu que obtindran els diferents partits a les eleccions. I finalment el seguiment que farem de la jornada de les eleccions en directe oferint-vos totes les dades en temps real.

Com ja sabreu, ahir vam fer el 5è i darrer xat amb els candidats a l’alcaldia del Prat de Llobregat. A continuació us posem els enllaços a cadascun dels xats perquè pogueu tornar-los a veure i pogueu veure les respostes de les preguntes que van quedar pendents de resposta en alguns dels xats:

A més aprofitem l’avinentesa per animar-vos a participar a la nostra “Enquesta/Porra” sobre les eleccions municipals d’aquest diumenge. Teniu de temps fins dijous a la nit per participar-hi. El divendres al matí publicarem els resultats finals recollint dades estadístiques de totes les prediccions. I així podrem evaluar quina tendència creuen la majoria dels pratencs que seguiran cadascun dels partits que es presenten a les eleccions. Participeu a la porra aquí.

Us recordem també que tenim una pàgina on estem fent un seguiment especial durant la campanya electoral de tota l’activitat política a internet, des de les notícies que parlen de la campanya, fins als blogs i webs dels partits, i els twitters. A més és la pàgina des d’on centralitzem tots els continguts que tenen a veure amb aquestes eleccions. Visiteu la pàgina especial aquí.

Finalment durant el dia 22 anirem fent un seguiment de la jornada en format xat, comentant les dades de participació, i entrada la nit anirem comentant les dades de l’escrutini en directe. Esperem comptar amb la vostra participació fent preguntes o reflexions sobre les diverses dades que anirem publicant.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *