Web de la 42a Fira Avícola

Web de la 42a Fira Avícola

Web de la 42a Fira Avícola

Fira Avicola - portada mòbilAquest cap de setmana, al Prat, estem immersos en la 42a Fira Avicola de la Raça Prat, i des de ConsulTIC.cat ens hem encarregat de desenvolupar el web de la Fira per tercer any consecutiu. Ha estat un encàrrec de l’Ajuntament del Prat, aplicant el disseny de Domingo Recreativos, els encarregats de tota la imatge gràfica de l’edició d’enguany.

En aquesta edició hem desenvolupat un web adaptatiu o responsive (que s’adapta tant a les pantalles dels telèfons mòbils, com a les de tauletes o ordinadors), després de que en les dues passades edicions de la Fira només en féssim el web mòbil, que convivia amb el web de l’Ajuntament per recollir-hi la informació en el format de web per a ordinadors.

Podeu veure algunes captures del resultat en aquest mateix article, o navegar pel web i gaudir de la Fira Avicola del pollastre de pota blava, el de raça Prat!

Galeria d’imatges:

Bona Fira!