#PlanetaTIC del 13 d’abril: Conduint, Instagram, WhatsApp, Twitter i Google

#PlanetaTIC del 13 d’abril: Conduint, Instagram, WhatsApp, Twitter i Google

El passat dilluns 13 d’abril el #PlanetaTIC de Francesc Gelabert va tractar de l’aplicació “Conduint” promoguda pel Servei Català de Trànsit i el Departament d’Interior de la Generalitat per evitar distreure’s amb el mòbil al volant, dels dos nous efectes d’Instagram “Color” i “Fade”, del botó per compartir a WhatsApp que podria aparèixer dins l’aplicació de Facebook per a mòbils, dels nous retuits amb la possibilitat d’afegir comentaris de fins a 116 caràcters a Twitter i de les penalitzacions que Google aplicarà en els webs que no estiguin adaptats al mòbil a partir del 21 d’abril.

Podeu escoltar-lo tot seguit:

El #PlanetaTIC és una secció dedicada a les tecnologies de la informació i la comunicació elaborada per Francesc Gelabert, que s’emet quinzenalment els dilluns de 12.35 a 13 hores al Planeta Prat, el magazín matinal de El Prat Ràdio presentat per José David Muñoz. Podeu escoltar-lo en directe al 91.6 FM o al web de l’emissora.